OIL ULTIME – Kényeztető, aromaterápiás haj-és fejbőrápoló csomag

Találd meg külső és belső szépséged!
Az igazi szépség többet jelent a kellemes megjelenésnél. Az egyben az egyén belső harmóniájának esszenciája, mely átsugárzik a külső burkon.

Az OIL ULTIME család összetevői között a magas teljesítményű, természetes eredetű olajoktól, a pezsdítő aromájú illóolajokig minden megtalálható.

Szépítő tulajdonságaik mellett segítenek kiszakadni a stresszes mindennapok nyomásától, és szalon kellemes környezetében megtaláljuk belső nyugalmunkat.

A terápia 5 lépésben biztosít teljeskörű hajápolást a fejbőrtől a hajvégekig. Fejbőrünket megszabadítja a kellemetlen lerakódásoktól, kitisztítja a pórusokat, majd a személyre szabott hajkúrával teljes hajhosszunk is megújul, valamint selymes tapintású, és fényes lesz.


OIL ULTIMATE termékcsalád

A kezelés menete

SKP_ICT_Oil-Ultime_Energising_460x330

1. lépés

A kezelés első lépése, hogy megállapítjuk vendégünk hajtípusát, ennek megfelelően a hajtípusnak megfelelő termékeket, illetve vendégünk választhat a relaxáló (levendula és jázmin) és az energetizáló ( mandarin és ylang ylang) terápia közül.
SKP_ICT_Oil-Ultime_Oil-in-Scrub_460x330

2. lépés

Az Oil Ultime Oil in Scrub fejbőrradírt összekeverjük a választott illóolajjal, és egy kényeztető fejmasszázs keretében radírozzuk ezzel a „koktéllal” a fejbőrt A fejbőrradír a lótuszvirág kivonat, az héj darabkák és a természetes eredetű olajok kombinációjával tisztítja meg a fejbőrt. Fellazítja a lerakódásokat és az elzáródott pórusokat, miközben előkészíti a haj és a fejbőr szépítését.
SKP_ICT_Oil-Ultime_Coarse-Shampoo_220x280

3. lépés

A hajtípusnak megfelelő Oil Ultime samponnal megmossuk a hajat, mely termékek fokozzák a haj fényét és puhaságát. Vékony szálú haj esetén a Marula és Rózsa olajat tartalmazó sampont alkalmazzuk, mely gyengéden tisztítja és szépíti a finom és közepes szálú hajat, anélkül, hogy elnehezítené. A luxus kivitelű készítmény hatására a haj visszanyeri eredeti fényét és puhaságát, miközben a magától feloldódó olaj biztosítja, hogy a haj érzete továbbra is könnyed maradjon. Száraz és durva tapintású haj esetén az Argán és Fügekaktusz olajat tartalmazó sampont alkalmazzuk, mely értékes formulája segítségével hidratálja, táplálja a hajszálakat, csökkenti a göndörödést, miközben ragyogóan fényessé teszi a hajat és védi a hajszínt.
SKP_ICT_Oil-Ultime_Coarse-Treatment_220x280

4. lépés

A hajmosás után vékony szálú haj esetén egy hab állagú pakolást teszünk fel, mely ápolja, de nem nehezíti el a hajszálakat, porózusabb haj esetén pedig ez klasszikus állagú, de igen gazdag összetételű pakolást helyezünk fel a haj hosszra, mely kigubancolja és megszelídíti a hajszálakat, miközben ragyogó fényt és simaságot kölcsönöz.
SKP_ICT_Oil-Ultime_2_460x330

5. lépés

A kezelést a 4 féle különleges, eltérő hajtípusokra való hajvégápoló olajjal zárjuk le, melyeknek nemcsak illata mennyei, de hajunkkal is szinte csodát tesz.