Bemutatkozás

Szalonunk 2016. októberben nyitotta meg kapuit. Elsődleges célunk az volt, hogy nyissunk egy olyan fodrászszalont, ahol kiváló szakemberekkel, és jó minőségű teremékekkel készítünk egyénre szabott frizurákat. Másik fontos szempont maga az üzlet kialakítása volt, hogy egy igényes, elegáns környezetben, de mégis egy családias légkörben tudjuk fogadni vendégeinket.

Szalonunk gyermek és kutyabarát hely, így a szépítkezés során senkit nem kell otthon hagyni ;-)

A célunk, hogy élménnyé varázsoljuk a nálunk eltöltött időt!

Hitelesség

Számunkra elengedhetetlenül fontos, hogy valódi értékeket képviseljünk, melyeket egyre nehezebben találunk meg a jelenlegi reklámzajban, és a városi, rohanó életvitelben. Nem kínálunk olyat, amit nem tudunk megvalósítani, sem olyan terméket, amit mi magunk ne tennénk a hajunkra, nem hirdetjük magunkat internetről letöltött fotókkal, csak és kizárólag saját munkáinkat töltjük fel web és facebook oldalunkra. Amit ajánlunk vendégeinknek, azt mindig őszintén, szívből tesszük, és mindig szem előtt tartjuk, hogy mi a legjobb vendégeink hajának. A tökéletes szépség és az önbizalom megtalálásához azonban van még egy elengedhetetlen dolog, melyet próbájunk meg mindig szem előtt tartani, amikor frizurát, sminket, ruhát választunk: a cél sosem az, hogy elrejtsük a hibáinkat, hanem az, hogy kiemeljük szépségünket!

CsapatunkA minőség

A bizalom megléte nélkül senki nem ül be szívesen egy számára ismeretlen fodrászhoz, ezért is fektetünk nagy hangsúlyt a magas színvonalra legyen szó az általunk használt termékekről, a szakértelemről, vagy akár a vendégekkel való bánásmódról. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy megtaláljuk azokat a kiváló szakembereket, akik az elvárásoknak megfelelően magas színvonalú munkát adnak ki a kezükből.

Jelenlegi fodrászaink, több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és ami talán még ennél is fontosabb, imádják a szakmájukat. Vendégeinket mindig nagy mosollyal fogadjuk, ők pedig mindig egy még nagyobb mosollyal távoznak szalonunkból.” Szakembereink a frizura elkészítése mellett segítséget nyújtanak a megfelelő forma és szín kiválasztásában is. Sokan bizonytalanok abban, hogy mi állna nekik igazán jól, azonban a White Rose szakemberei megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek ahhoz, hogy tanácsot adjanak, figyelembe véve az egyéni igényeket, a hajtípust, és azt hogy milyen kényelmi szempontoknak kell megfelelnie annak a bizonyos frizurának.