OLAPLEX

Hajápoló kezelések

 

OLAPLEX Hajkezelés

1Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

2Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalható meg, hogy hajunkat szárazabb, töredezettebb, durvább tapintásúnak érezzük. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

3Miből áll egy OLAPLEX szalon kezelés?

Ha hajfestést vagy hajszín-világosítást, OLAPLEX-szel együtt kéri, akkor OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverünk a festékbe, illetve a szőkítőbe. Így már a festési folyamat során gondoskodunk a haj védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezzük a hajra, melynek hatóideje 10 perc.

4Mit fog tapasztalni OLAPLEX kezelés után?

Először is haj sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. A festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek pedig nyoma sem lesz. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén a haj újra hidratált, erőtől duzzadó és ragyogóan fényes lesz.

5Mennyibe kerül az OLAPLEX kezelés?

Az OLAPLEX adalékanyaggal történő festés és pakolás ára plusz 3 500,- Ft-ba kerül.
Ha még többet szeretne tenni a haja egészségért, akkor vigyen haza egy flakon OLAPLEX HAIR PERFECTORt otthoni használatra, és kezelje haját hetente egyszer otthon is!

6Hajkötés sokszorozó kezelés az OLAPLEX-el?

Az OLAPLEX forradalmian új formuláját, önálló hajkötés sokszorozó kezelésként is igénybe lehet venni a szalonunkban. A kezelés alkalmával a törülköző száraz hajra felvisszük az OLAPLEX hajkötés sokszorozó rendszer első lépését, majd a hatóidő letelte után, a szabadalommal védett hatóanyaggal telített krém kerül az egész hajhosszra. A kezelés időtartama 50 perc. A hajkötés sokszorozó kezelést akkor ajánljuk, ha a haj nagy igénybevételnek volt vagy lesz kitéve, és rendkívül erős ápolást igényel. A kezelés ára 9 000,- Ft, az ár tartalmazza a kezelést követő finishelést és hajszárítást is.


 

Elérhető OLAPLEX kezelések:

ÖNNÁLLÓ KEZELÉSKÉNTAz OLAPLEX kezelést igénybe veheti önálló hajkötés sokszorozó kezelésként a szalonunkban.
HAJFESTÉS MELLÉ Hajfestés vagy hajszín-világosítás, OLAPLEX-szel együtt. Ekkor OLAPLEX BOND MULTIPLIER (No.1) adalékot keverünk a festékbe, illetve a szőkítőbe. Így már a festési folyamat során gondoskodunk a haj védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR (No.2) speciális maszkját helyezzük a hajra.

OLAPLEX termékek

Szalon kezelések során használt termékek:

olaplex-n1_s

No.1 Hajkötés-sokszorozó

AZ ÚJJÁÉPÜLÉS KEZDETE

Ez a szuperkoncentrátum az első lépése az Olaplex szalonokban megtalálható professzionális hajkötés-sokszorozó rendszerének, mely újjáépíti a hajban lévő sérült diszulfid kötéseket, ezzel javítja a haj állapotát és megelőzi a károsodásokat.

olaplex-no2_s

No.2 Hajkötés-tökéletesítő

A HAJSZERKEZET TÖKÉLETESÍTÉSÉNEK FOLYTATÁSA

Az Olaplex szalonokban megtalálható professzionális rendszer 2. lépése, mely folytatja a hajszerkezet újjáépítését és helyreállít minden sérülten maradt hajkötést, így biztosítva vendégeidnek maximálisan erős, fényes és egészséges tincseket.

Állítsa helyre haja szerkezetét otthon is.

Ha még többet szeretne tenni a haja egészségért, akkor válasszon és vigyen haza az otthoni termékek közül!
Az alábbi termékek megvásárolhatók a szalonban:

olaplex-no3_s

No.3 Hair perfector - Haj tökéletesítő

TARTÓS VÉDELEM OTTHON IS

Ez az utolsó lépés teszi lehetővé a hosszantartó és folyamatos védelmet otthon is a különböző hajat károsító tényezőkkel szemben.

Az otthoni hajkötés-sokszorozó kezelés drámaian csökkenti a töredezést és egyben szuperegészséges végeredményt biztosít.

olaplex-no4_s

No.4 Bond Maintenance Shampoo

Hajmegújító sampon

Helyreállítja a kötéseket miközben intenzíven tisztítja a hajat. Páratlan erő, hidratáltság és kezelhetőség minden hajmosás után. Minden hajtípusra.

olaplex-no5_

No.5 Bond Maintenance Conditioner

Hajmegújító balzsam

Újraépít, helyreállít és hidratál, anélkül hogy elnehezítené tincseid. Felszámolja a sérülések miatti szöszösödést, hogy hajad egészséges és erőtől ragyogó legyen.

olaplex_6

No.6 Bond Smoother

Hajmegújító ápoló krém

Hajban maradó ápoló styling krém, ami meggátolja a szöszösödést akár 72 órán át, valamint hidratál és véd minden hajtípust.

olaplex_7

No.7 Bonding Oil

Hajtápláló, hajmegújító és formázó olaj

Olaplex No.7 Bonding Oil tápláló, megújító és formázó olaj, amely a bevált, OLAPLEX rendszeren alapszik, szabadalmaztatott technológiával az extra ragyogásért, összehasonlíthatatlan lágyságért és a haj szerkezetének erősítéséért. A formázó olaj ráadásul védi a hajat a hőkárosodástól, akár 232 ° C-ig. Gyorsan felszívódik és nem zsírosítja a hajat.

A benne lévő szőlőmag-olaj béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat. A zöld tea olaj a hajnak tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba.

Az olaj állatokon nem tesztelt, és alkalmas a vegánok számára is. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szulfátokat és ftalátokat. Minden hajtípusra alkalmas.

Aktív összetevők

  • Bisz-amino-propil-diglikol-dimaleát erősíti a haj belső szerkezetét, amelyet károsít a kémiai beavatkozás, valamint a hajvasalók és hajszárítók gyakori használata. Ez az egyedülálló molekula tartósan javítja a sérült kötéseket, amely a haj belsejében találhatóak. A hajat regenerálttá, erőssé és természetesen fényessé teszi.
  • Szőlőmagolaj- béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat.
  • Fermentált zöld tea olaj- tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba.

Használat:

  • Pár cseppet az olajból vigyen fel nedves vagy száraz hajra és formázza kívánt módon.