GIGI

BIOPLASMA TERMÉKCSALÁD A TÖKÉLETES BŐREMGÚJÍTÓ RENDSZER

A kezelés időtartama 60 perc, mely egy kényeztető arcmasszázst is tartalmaz, így a bőrápolás mellett a stressz oldásra is kiváló ez a kezelés típus.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás,szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát.

Összetevők

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumokban vagy folyamatosan ellenőrzött,szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

Az 5 különleges alga kivonat:


Laminaria

Antibakteriális hatásásnak köszönhetően csökkenti a pattanást és miteszert kiváltó baktériumok számát. 5 alfa reduktáz enzimgátló tartalmával megakadályozza a tesztoszteron átalakulást, így gátolva a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést. Ezek által csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

Codium Tomentosum

Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor) magyarul:tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulását.Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.