Új szolgáltatás kozmetikánkban – SZEMPILLA LIFTING

A forradalmian új rendszerrel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhatunk, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot.

A szempilla lifting eljárásnál nem használunk műpillákat, mégis látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a 3D műszempillától, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetnek 3D szempillát. A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe.

A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. Az eredmény: tartós szempilla emelés, íves, hosszúnak tűnő, mégis abszolút természetes szempillák. A szempilla liftinggel megemelt pillák ugyanolyan puhák, selymesek maradnak, mint szempilla lifting előtt, bármilyen szempillaspirállal sminkelhető, akár olajos lemosóval, krémmel is kenhető.


Az eljárás időtartama körülbelül 60 perc, az eredmény pedig 4-6 hétig tart.

 

Fontos, hogy az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő anyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében.

 

 

Kinek ajánljuk:

  • Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét
  • Akinek túl egyenes a szempillája
  • Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái
  • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni
  • Aki nem szeretne szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne
  • Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme
  • Aki olcsón szeretne tartós megoldást